Sunday, December 21, 2008

**AMIR MUKHLISH BIN MURSYIDY**

                                                                       AMIR MUKHLISH   

  
Just like chinese face

Almost 1 week i havent wriiten any story on this blog. Nyway for the good news is my sis had just delivered a baby boy on 12 December 2008, Friday at 11.24pm with the weight of 2.95kg,normal delivery..Alhamdulillah both of mother n son are in good condition and the baby is also healthy. Muka sebiji macam cina. Kalau diikutkan sapela dalam familyku yang ikut macam muka cina ekk..hmmm ni mesti berkenan ngn orang cina mase mengandung. Very cute little boy si Amir ni. Tapi sayangnya, aku baru saje tahu khabar berita itu dari Facebook pada isnin lepas. Telefon rumah dah la rosak n maybe family tak tahu mobile fon aku. Nywy i still call on my bro to congrats my sis and also talk over with my mom and dad. Rindu sangat pada mereka. Kalau dh tinggal berjauhan ni tangisan airmataku mesti nak mengalir tapi apakan daya hanya dapat menahan aje. Sejauh manapun aku berada..family tetap berada di hatiku. Tidak pernah aku melupakan mereka. At last mama n papaku dapat jugak cucu sepasang. iyela 2 laki dan 2 perempuan. Nampaknya ijam pun sudah ade geng sepupu lelaki. Cuma bile la agaknye mereka ni boleh berjumpa. Rindu bangat aku pada kedua2 anak buahku ini. Ku ucapkan selamat berpantang kepada kakakku Nury. Semoga dengan kehadiran anak kedua ini memeriahkan lagi suasana family dan kebahagian family yang penuh harmoni. Congrats again to u along, abg mus and balqis..May god bless u always sis...

6 comments:

nmmy84 said...

haaa...comey tol.mate sepet.

nyonya*PIE said...

yelah ien..sebijik gupe ank cino..hehe

MoMmy Balqis a.k.a Nury said...

hi angah...
Thanks sbb sudi tulis citer pasal i terharu i membacanyer.Alhamdulillah semuanyer selamat & sempurna.Mukhlish skrg muker dia dah lain skit but mata tetap sepet hehehe nanti i upload gmbr terbaru dia k.So you takecare di negeri org slm buat semua & kiss to ijam & aisah muaahhhzzzz

paij188 said...

Salam Ien..
akak x tau lak ko ade blog..? Mari lah kiter memenuhkan blog kiter masing-masing dan saling follow memfollow blog orang k..?

~ gyena~ said...

chumel je beby ien eh..

pucukpaku07 said...

salam ien, gottcha..!